Creatieve hobby’s

Begin vandaag nog met een nieuwe hobby. Hobbytester helpt je met de eerste stappen naar leuke creatieve hobby’s. Zoek niet eindeloos naar informatie, dat hebben wij al voor je gedaan.

Creatieve hobby's

37 creatieve hobby’s

Er zijn veel manieren om je creatief te uiten en daar zijn creatieve mensen blij mee. Als je niet weet waar je moet beginnen of eens iets nieuws wil proberen, vind je in deze lijst zeker een creatieve hobby voor jou.

Lees verder
Creatieve hobby's Hobby kiezen

Ben ik creatief?

Er zijn veel meer manieren om creatief te zijn dan enkel iets maken, zoals een schilderij, een video of een borduurwerk. Je kan ook een creatief idee bedenken of tot een creatieve oplossing komen voor een probleem. Wat wel bij iedere vorm terugkomt, is dat het resultaat altijd iets is, een ding, een gevoel, een gedachte, dat er eerst nog niet was.

Lees verder
Beginnen met een hobby Creatieve hobby's

Hoe begin ik met diamond painting?

Als ik de vele ervaringen op het internet lees, dan mag ik concluderen dat diamond painting niet moeilijk is. Met een beetje oefening (en een grote dosis focus), kan je gelijk een mooi kunstwerk maken. Diamond painting is een hobby waarbij je stap voor stap te werk gaat en die stappen herhaalt. Je kan er van in de ‘flow’ komen, je bent dan helemaal in het hier en nu.

Lees verder