Beginnen met een hobby

Hobbytester helpt je met het beginnen met een hobby. Vind snel alles wat je nodig hebt om iets nieuws te proberen en begin vandaag nog met een hobby.

Beginnen met een hobby Actieve hobby's

Hoe begin ik met wandelen?

Wandelen is een populaire hobby, bijna iedereen kan wandelen. In principe is het ook eenvoudig, een kwestie van schoenen aan en gaan. Toch ervaren veel mensen die willen beginnen met wandelen drempelvrees. Ze weten niet goed hoe lang en waarheen te wandelen. Met andere woorden: Hoe begin ik met wandelen?

Lees verder
Beginnen met een hobby Actieve hobby's

Hoe begin ik met hardlopen?

Hardlopen is een goede sportieve hobby voor bijna iedereen. Er zijn zeker mensen die door fysieke belemmeringen niet kunnen hardlopen, maar als je huisarts je dat niet hebt verteld, dan kan jij het wel. Geen excuses. Hardlopen verbetert je conditie en fitheid vrij snel, als je op de juiste manier begint.

Lees verder
Beginnen met een hobby

Is het erg als ik geen hobby heb?

Het is echt niet erg als je niet iedere dag met een hobby bezig bent. En het is ook helemaal niet erg om een avondje te Netflixen of door je Instagram tijdlijn te scrollen. Het is wel erg als dat het enige is wat je doet als je vrije tijd hebt, je mist dan de kans om iets helemaal voor jezelf te doen. Ergens beter in te worden, iets moois te maken, iets te ontdekken of iets nieuws te leren.

Lees verder