Bouwpakketten

6 x Lego voor volwassenen Gebouwen

Lego voor volwassenen gebouwen

Lego voor volwassenen Gebouwen

Lego voor volwassenen Gebouwen, ze zijn zeer populair bij liefhebbers van architectuur, citytrips en (wereld)reizigers. Reis met Lego bouwsets door ieder werelddeel en kies voor zeer gedetailleerde sets van historische gebouwen of voor één van de iconische skylines. De sets Lego voor volwassenen worden altijd geleverd met een zeer duidelijke instructie, zo is het voor Legofanaten en Legobeginners leuk om ze te bouwen.

Taj Mahal

Lego Taj Mahal

Voor het bouwen van de Taj Mahal in India is veel geduld en oog voor detail nodig geweest. Ervaar dit proces zelf met deze Lego set, er is een flinke portie ‘zen’ nodig om de 2022 onderdelen op de juiste plek te plaatsen. Met name de honderden tegels voor de vloer vragen om precisie. Het resultaat is een eyecatcher die niet al te veel ruimte in neemt, je hebt er zeker een plek voor in je interieur. De Lego Tay Mahal bouwset is een origineel kado voor mensen die graag reizen, India-liefhebbers en architectuur fans.

LEGO 20156 Architecture Taj Mahal heeft 2022 onderdelen, de adviesprijs is 90 euro

Buckingham Palace

Lego voor volwassenen Buckingham Palace

Het beroemdste paleis bouw je zelf met deze Lego set. Iedereen die Londen bezoekt, kent deze plek waar de dubbeldekkers langs razen en het traditionele ‘Changing the Guards’ nog altijd wordt gedaan. Met 780 onderdelen is dit geen moeilijke bouwset en zeker geschikt voor beginnende Lego-bouwers.

LEGO 21029 Architecture Buckingham Palace heeft 780 onderdelen en een adviesprijs van 155 euro.

Grote Piramide van Gezeh

Lego voor volwassenen gebouwen piramide

Voor liefhebbers van geschiedenis en het oude Egypte bouwt met plezier de Lego Grote Piramide van Gezeh. Deze bouwset zit propvol details, zowel rond de piramide als aan de binnenkant. De piramide is open te draaien, waardoor de doorsnede met het gangenstelsel zichtbaar wordt. Deze set is een leuke uitdaging voor Lego-bouwers, met de duidelijke beschrijving kan iedereen zich uren vermaken.

LEGO 21058 Architecture Grote Piramide van Gizeh heeft 1476 onderdelen en een adviesprijs van 130 euro.

Sydney Opera House

Lego voor volwassenen gebouwen Sydney Opera House
Lego Architecture Opera House

Het Opera House in Sydney is een wereldberoemd gebouw en herkenbaar door de bijzondere vorm van de daken, geïnspireerd door de opbollende zeilen van schepen. De ontwerpers van Lego sets zijn duidelijk onder de indruk van dit gebouw in Australië, want ze maakten er twee verschillende sets van. Qua bouwset is Lego Creator Expert set een aanrader, met bijna 3000 onderdelen een grote bouwset te noemen. De versie in de serie Lego Architecture heeft de gladde, iconische daken waardoor het eindresultaat duidelijk anders is dan de Creator Expert set.

LEGO 10234 Creator Expert Sydney Opera House heeft 2989 onderdelen en een adviesprijs van 480 euro

LEGO 21012 Architecture Sydney Opera House heeft 270 onderdelen en is verkrijgbaar voor 220 euro

Lego Opera House Creator
Lego 10234 Creator Expert
21012 Lego Opera House
Lego 21012 Architecture

Colloseum

Lego Colosseum 10276

De Lego bouwset van het Colosseum is letterlijk kolossaal. Het is een enorme set, vol details. De beroemde vorm trekt direct de aandacht als je naar het eindresultaat kijkt. Tijdens het bouwen beleef je de ingenieuze bouwstructuur van de oude Romeinen. Dit is één van de 5 grootste Lego bouwsets en daarmee een echte uitdaging voor zowel ervaren en onervaren bouwers. Bouw de drie verdiepingen en maak gelijk een leerzame tour door het meest beroemde gebouw van Rome.

LEGO 10276 Creator Expert Colosseum heeft maar liefst 9036 onderdelen en een adviesprijs van 500 euro

Skylines wereldsteden

Lego Architecture Skylines

Veel mensen vinden het leuk om een herkenbare skyline van een favoriete wereldstad in het interieur te laten zien. De serie Lego Architecture heef veel skylines, er is er zeker één bij die je aanspreekt. De skylines van Singapore, New York, Tokyo, Parijs en Londen zijn voor minder dan 50 euro verkrijgbaar. De skylines van Dubai, Las Vegas en San Francisco zijn rond de 100 euro. Iets groter en prijziger zijn de skylines van Berlijn, Venetië en Chicago. De skylines worden door Legoliefhebbers goed gewaardeerd, met name omdat ze erg mooi zijn om in de huis- of studeerkamer neer te zetten.

Lego Skylines, vanaf 40 euro

2 gedachten over “6 x Lego voor volwassenen Gebouwen

Reacties zijn gesloten.