Bouwpakketten

5 x Lego voor volwassenen bloemen en planten

Lego voor volwassenen bloemen

Lego voor volwassenen Bloemen en Planten

Dat Lego niet alleen voor kinderen leuk is, dat wist je vast al wel. De ontwerpers van Lego maken steeds meer series die helemaal op volwassenen zijn gericht. Van enorme en ingewikkelde bouwsets tot toegankelijke bouwsets die het interieur verfraaien, zoals Lego voor volwassenen Bloemen en Planten (Botanicals).

De serie Lego Botanicals doet mijn hart sneller kloppen, ik was gelijk verkocht toen ik het tegenkwam. Uren bouwplezier en daarna een prachtig stuk voor in huis, beter wordt het niet. Lego voor volwassenen Bloemen en Planten zijn zeer populair bij vrouwen en vormen een geweldig kado voor een bijzondere gelegenheid. Erg leuk is het dat bij de bouwsets onderdelen voorbij komen uit technisch Lego en bijvoorbeeld sets van auto’s. In de duidelijke bouwbeschrijving wordt dit benoemd.

Lego Bonsaiboompje

Lego voor volwassenen bonsai boompje

Het Bonsaiboompje van Lego is populair omdat het resultaat dezelfde grootte heeft als een echt bonsaiboompje. De verzorging is uiteraard erg makkelijk en je kan met het seizoen mee gaan door de groen blaadjes af te wisselen met de roze bloesem. De bouwbeschrijving is zeer duidelijk, zodat iedereen deze Lego set kan maken. Voor ervaren Lego-bouwers biedt deze set nieuwe technieken en erg leuk gebruik van bekende onderdelen.

Lego 10281 Creator Expert Bonsaiboompje heeft 878 onderdelen en heeft een adviesprijs van 50 euro.

Lego Bloemenboeket

Lego voor volwassenen bloemen boeket

Het Lego Bloemenboeket is een gevarieerde bouwset waarmee je een vaas vol bloemen creëert. Het resultaat is een stijlvol boeket waarmee je je bloemschik-skills kan oefenen. De bloemblaadjes kunnen bewegen, zodat je je boeket helemaal in eigen stijl kan maken. Het bouwen van deze set is eenvoudig, dat maakt het voor onervaren Lego-bouwers erg leuk. Het Lego Bloemenboeket is een geweldig kado, zeker als je weet dat de ontvanger al heel veel (verse) bloemen krijgt.

LEGO 10280 Creator Expert Bloemenboeket heeft 756 onderdelen en heeft een adviesprijs van 50 euro.

Lego Vetplanten

Lego voor volwassenen Vetplanten

De bouwset Lego Vetplanten bestaat uit 9 mini-sets. Je maakt 9 verschillende vetplantjes die je afzonderlijk kan neerzetten of aan elkaar kan verbinden. De plantjes zijn tot in de details ontworpen zoals de ‘echte’ plantjes. Zo is het ook erg leuk om deze Lego plantjes bij je verzameling echte vetplantjes te zetten. Ook in deze set zijn weer onderdelen te vinden die bij andere sets gebruikt worden, aan creativiteit geen gebrek!

LEGO 10309 Creator Expert Vetplanten heeft 771 onderdelen en heeft een adviesprijs van 80 euro.

Lego Paradijsvogelplant

Lego 10289 paradijsvogelplant

Lego Paradijsvogelplant is 54 cm hoog en daardoor heeft het de beleving van een echte plant. De bladeren bewegen zelfs mee bij een briesje, dus zet deze plant gerust in een vensterbank met een open raam als je klaar bent met bouwen. Het bouwen is zeer goed te doen voor beginners, als je de techniek door hebt, zal je merken dat er veel herhaling in zit. Goed voor de ‘zen’beleving. In de bouwset kom je grappige details tegen, zoals het gebruik van Lego-zwaarden in de kleurrijke bloemen. Al met al een echte aanrader voor liefhebbers van planten met misschien iets minder groene vingers.

LEGO 10289 Creator Expert Paradijsvogelplant heeft 1173 onderdelen en heeft een adviesprijs van 100 euro

Lego Orchidee

Lego 10311 Orchidee

Deze delicate orchidee blijft altijd een fris en stralende eyecatcher. Net als alle andere Lego Bloemen en Planten bouwsets heeft de orchidee een levensecht formaat en staat het bouwwerk mooi in ieder interieur. Het bouwen is gevarieerd en verrassend. Zo vind je Lego kikkertjes als onderdeel van de vijf bloemen. Ook de pot waar de plant in staat bouw je van Lego, uiteraard gevuld met Lego-aarde. De luchtwortels maken de orchidee helemaal af, een prachtige set!

LEGO 10311 Icons Orchidee heeft 608 onderdelen en heeft een adviesprijs van 55 euro.