Bouwpakketten

8 x Lego Star Wars

Lego Star Wars

Lego en Star Wars, hallo, dat is natuurlijk een perfecte combinatie. Lego Star Wars bouwsets zijn geweldig om te maken, maar het grootste kado is wel het resultaat. Een prachtig object om in je interieur neer te zetten. Kies je favoriete iconen uit Star Wars en ga de Lego-uitdaging aan. Van redelijk eenvoudige helmen tot enorme, uitdagende Lego battle ships. Ga ervoor!

Collectie Star Wars Lego helmen

Lego star wars helmen collectie

Star Wars fans bouwen met plezier de verschillende helmen van hun helden (en anti-helden). Er zijn zes Star Wars helmen bouwsets, samen vormen ze een indrukwekkende collectie. De helmen zijn ongeveer 20 cm hoog, daarmee zijn ze goed neer te zetten als pronkstuk in de kamer. De helmen kosten tussen de 50 en 70 euro per stuk en zijn goed te bouwen voor beginners. Zet de helmen op je verlanglijst of geef ze kado aan een Star Wars liefhebber.

Lego Mandalorian helm

LEGO 75328 Star Wars The Mandalorian Helm heeft 584 onderdelen en kost ongeveer 60 euro

Lego Luke Skywalker helm

LEGO 75327 Star Wars Luke Skywalker (Red Five) Helm heeft 675 onderdelen en een adviesprijs van 60 euro

Lego Boba Fett helm

LEGO 75277 Star Wars Boba Fett Helm heeft 625 onderdelen en heeft een adviesprijs van 60 euro.

Lego Dark Trooper helm

LEGO 75343 Star Wars Dark Trooper Helm heeft 693 onderdelen en een adviesprijs van 60 euro.

Lego Scout trooper helm

LEGO 75305 Star Wars Scout Trooper Helm heeft 471 onderdelen en een adviesprijs van 50 euro

Lego Darth Vader helm

LEGO 75304 Star Wars Darth Vader Helm heeft 834 onderdelen en een adviesprijs van 70 euro.

Lego Star Wars AT-AT

Lego AT-AT Star WArs

De bouwset Lego 75313 Star Wars AT-AT is één van de grotere sets met maar liefst 6785 onderdelen. Eenmaal gebouwd is het bouwwerk uit ‘The Empire Strikes Back’ 62 cm hoog. De set is inclusief 9 mini figuren, waaronder Luke Skywalker en 2 speederbikes. Binnen in AT-AT is ruimte voor wel 40 mini figuren en in totaal 4 speeder bikes, de set is dus nog aan te vullen met losse Lego sets. Een bijzondere set die een flink prijskaartje heeft. Bekijk verschillende aanbieders op Bol.com voor de meest scherpe prijs.

Lego 75313 Star Wars AT-AT™ heeft 6785 onderdelen en heeft een adviesprijs van 800 euro

Star Wars AT-AT

Lego Star Wars R2-D2

Lego Star Wars R2D2

Kenners willen één ding weten over de Lego R2-D2: zit het lichtzwaard verborgen in de kop? Het antwoord is JA. Dit Lego droïdfiguur heeft meerdere beweegbare onderdelen, zoals de draaiende kop, de uitschuifbare luiken en de intrekkende poot. Met meer dan 2000 onderdelen is de R2-D2 een serieus bouwproject, de vele details maken het een feestje voor iedere Star Wars-fan. Eenmaal afgebouwd is R2-D2 een handzame 31 cm hoog en kan het een mooi plekje in het interieur opeisen.

LEGO 75308 Star Wars R2-D2 heeft 2314 onderdelen en een adviesprijs van 200 euro

Star Wars R2D2

UCS Millennium Falcon (zeldzaam)

Lego 75192 UCS Millennium Falcon

Stroop je mouwen maar op, want met de bouwset Lego UCS Millennium Falcon ben je echt wel even bezig. Het is geen makkelijke bouwset, maar voor de liefhebber van het begin tot het einde een feest van herkenning. De set is inclusief 4 klassieke bemanningsleden: Han Solo, Chewbacca, Princes Leia en C-3PO. De binnenkant kent veel details waaronder verborgen ruimtes en een holigrafisch Dejarik spel. Aan de toevoegingen voor Episode VII/VIII is gedacht. De vele wapens en gadgets staan opgesomd op Bol.com, het is echt compleet. Ben je klaar, dan heb je een object met de afmetingen 21 cm hoog, 84 cm lang en 56 cm breed. Een serieuze eyecatcher dus.

LEGO 75192 Star Wars UCS Millennium Falcon heeft 7541 onderdelen en een adviesprijs van 800 euro

Lego Luke Skywalker’s Landspeeder™

Lego Luke Skywalker Landspeeder

Vergis je niet, dit bouwwerk is met 1890 onderdelen en 49 cm lengte en echte uitdaging. Bij de set zijn twee mini figuren gevoegd, uiteraard Luke Skywalker (met lichtzwaard) en ook C-3PO. Ontdek de verschillende bouwtechnieken waardoor zowel de binnenkant als de buitenkant tot in de details zichtbaar is. Het zwevende effect wordt bereikt door de displaystandaard, zeker een plekje waard in je kamer of kantoor.

Lego 75341 Star Wars – Luke Skywalker’s Landspeeder™ heeft 1890 onderdelen en een adviesprijs van 200 euro

Luke skywalker