Bouwpakketten

6 x Lego Art voor volwassenen: kunst en iconen

Lego Art Serie

Lego Art, geen standaard Lego serie

Een mooi Legoproject mag gezien worden, zeker als je er uren aan hebt gewerkt en er, tja, gewoon heel trots op bent. Lego heeft speciaal voor mensen die hun kunst graag aan de muur hangen een serie bouwsets gemaakt: Lego Art. Deze serie is anders dan veel andere Lego bouwsets en bestaat voor een groot deel uit ronde ‘eentjes’ of kleine steentjes die je als een mozaïek legt tot kunstwerken. Je bouwt dus geen constructie met verschillende technieken, maar gebruikt en herhaalt dezelfde techniek. Het doet me ook denken aan het ontspannen werken aan een diamond painting.

Ieder Lego Art project heeft een keuze uit verschillende ontwerpen, die je eventueel kan samenvoegen tot een groter kunstwerk (dan heb je wel meerdere sets nodig). Genoeg reden dus om in de zen-modus te raken en met de meegeleverde soundtrack op de achtergrond steen voor steen je kunstwerk te bouwen.

Lego Art Elvis Presley

Lego 31204 Art Elvis Presley

Fans van Elvis Presley zullen met plezier de portretten van de King of Pop maken. Met deze Legoset heb je de keuze uit drie verschillende portretten van Elvis in verschillende fases van zijn leven als artiest. Je portret maak je af met het bordje met handtekening en met het meegeleverde ophangsysteem hangt je kunstwerk van 40 x 40 cm zo aan de muur. Via een QRcode krijg je toegang tot een playlist die je kan beluisteren tijdens het maken van de set. Krijg je er niet genoeg van? Met drie sets maak je een groot kunstwerk van Elvis!

LEGO 31204 Art Elvis Presley “The King” heeft 3445 onderdelen en een adviesprijs van 120 euro

Lego Art Batman

Lego Art Batman box

Iedereen kent Batman, de superheld. Met Lego Art maak je je eigen kunstwerk van Batman, maar je kan ook kiezen voor The Joker™ of Harley Quinn™. Superfans maken ze alle drie of combineren twee of drie sets om grotere kunstwerken te maken. Met een enkele set heb je de keuze uit drie portretten, het is erg leuk om ze af te wisselen, waardoor je jezelf weer meer Lego-bouwtijd gunt. Met de meegeleverde soundtrack kom je al snel in de Batman vs. The Joker stemming.

LEGO 31205 Art Jim Lee Batman Collectie heeft 4167 onderdelen en de adviesprijs is 120 euro

Lego Arts Wereldkaart (bijzonder kado voor reizigers)

Lego 31203 Wereldkaart

Deze Legoset is uniek. Het heeft de meeste onderdelen van alle Legosets ooit gemaakt: 11.695 stuks. Met een formaat van 104 x 65 cm is dit niet het grootste bouwwerk, maar het aantal onderdelen is onovertroffen. Je kan het ontwerp van de wereldkaart kiezen, waarbij je kan varieren in welk deel van de wereld centraal staat. Met gekleurde steentjes kan je, voor jou, bijzondere plekken in de wereld markeren. Zo kan je er een wereldkaart met de door jou bezochte plekken van maken en daarbij je droomreizen aangeven. Zonder twijfel een geweldig object voor aan je muur, er zal zeker over gesproken worden.

LEGO 31203 Art Wereldkaart heeft 11.695 onderdelen en een adviesprijs van 250 euro. (Zeldame set, er kan een hogere prijs worden gevraagd.)

Lego Arts The Rolling Stones

Lego Art Rolling Stones

Het icoon van The Rolling Stones maak je steen voor steen met de Lego Art zet. Het 3D resultaat hang je makkelijk op in je kamer of kantoor, een mooi statement van je muziekvoorkeur. Uiteraard kan een playlist niet achterblijven, luister ‘m tijdens het bouwen. Deze Lego Art set heeft verschillende onderdelen en is daarmee een leuke uitdaging. Bestel ‘m vandaag nog als kado voor jezelf of voor een ander.

LEGO 31206 ART The Rolling Stones heeft 1998 onderdelen en een prijs van 120 euro

Lego Arts Mickey Mouse

Lego Art Serie

De meest beroemde muis ter wereld bouw je met de Lego Art Mickey set. Is Minnie je idool? Geen probleem, je kan haar ook maken. Met twee bouwsets creëer je een groter kunstwerk met Minnie en Mickey, de echte Disney fans beginnen alvast met sparen. Deze vrolijke set is een origineel kado voor verzamelaars van Disney spullen, succes verzekerd.

LEGO 31202 Art Disney’s Mickey Mouse heeft 2658 onderdelen en een adviesprijs van 120 euro.

Lego Arts Harry Potter

Lego 31201 Harry Potter

Potterheads opgelet! Dit is perfect voor aan je muur: het embleem van je favoriete afdeling op Zweinstein. Met de Lego Art Hogwarts Crests kan je kiezen uit de vier emblemen van de afdelingen van de beroemde school van Harry Potter. Ga je all the way, dan verzamel je 4 sets en bouw je een enorm kunstwerk van de vlag van Zweinstein (Hogwart). Harry Potter fans zullen al blij zijn met 1 set, zodat ze een zelfgemaakt kustwerk aan de muur kunnen hangen.

LEGO 31201 Art Harry Potter Hogwarts Crests heeft 4249 onderdelen en een adviesprijs van 120 euro.